Alfabetyczny spis przepisów wielkanocnych:
bezglutenowe spody do babeczek
bezjajeczna pasta z tofu o smaku jajek
ciastka marcepanowe bezglutenowe
ciasto szpinakowe ” Zielony obłęd”
cytrynowa babka piaskowa z morelami
cytrynowo-jabłkowa pasta z tuńczyka
cytrynowo-migdałowe ciasto z makiem i bazyliowym lukrem
groszkowa pasta z limonką i bazylią
kremowy deser: jabłko i awokado
kokosowe muffiny biszkoptowe z cytrynowym lukrem
mazurek z kokosowym toffi i daktylami
mazurek z pekanową pomadą śmietanową
orkiszowe “zajączki wielkanocne” na zakwasie
pasta brokułowa z jajkiem i czarnuszką
pesto z rzymskiej sałaty i pestek dyni
pasta z zielonej soczewicy i pora
śledzie marynowane w sosie tatarskim
śledzie w sosie musztardowym z koperkiem
szpinakowa rolada z chrzanowym twarożkiem i wędzonym łososiem
wielkanocne ciasteczka: zajączki i jajeczka
wielkanocne jajeczka z kremem cytrynowym