- Bożena Przyjemska “Niebezpieczne zboża” Wydawnictwo Vital
- Natasha Campbell – McBride “Zespół psychologiczno – jelitowy GAPS” Wydawnictwo Stenka
- Marta Szloser, Wanda Gąsiorowska “Kuchnia polska bez pszenicy” Wydawnictwo Bukowy Las
- Marta Szloser, Wanda Gąsiorowska “Święta bez pszenicy” Wydawnictwo Bukowy Las
- Ewa Dąbrowska “Ciało i ducha ratować żywieniem”
- Jerzy Zięba “Ukryte terapie”
- Ella Woodward “Smakowita Ella”Społeczny Instytut Wydawniczy Znak
- Marta Dymek “Jadłonomia – Kuchnia roślinna” Wydawnictwo Dwie Siostry
- Bożena Żak – Cyran “Odnowa na talerzu” Wydawnictwo Galaktyka
- Bożena Żak – Cyran “Wzmacniaj odporność prostym pożywieniem” Wydawnictwo Galaktyka”
- Bożena Żak – Cyran “Jedz i żyj zgodnie z porami roku” Wydawnictwo Galaktyka
- Bożena Żak – Cyran “Kuchnia zdrowia i młodości” Wydawnictwo Galaktyka
- Jesper Jull “Uśmiechnij się! Siadamy do stołu.” Wydawnictwo MiND
- Dale Pinnock “Talerz zdrowia” Wydawnictwo Galaktyka
- Małgorzata Kalemba-Drożdż “Jadalne kwiaty” Wydawnictwo Pascal
- Małgorzata Kalemba – Drożdż “PYSZNE CHWASTY” Wydawnictwo Pascal
- Beata Pawlikowska “W dżungli zdrowia” Wydawnictwo Burda
- Beata Pawlikowska “Baśnie dla dzieci i dla dorosłych”
- Łukasz Łuczaj “DZIKA KUCHNIA” Wydawnictwo Nasza Księgarnia
- Katarzyna Jankowska “Mama alergika gotuje. Tradycyjnie” Edipresse Książki